SPEAKCATCORNER

image

El proper cap de setmana, (dies 22 i 23 de març), l’Assemblea Nacional Catalana fa una crida a totes les poblacions del país per fer una segona recollida de peticions.

Podeu consultar els punts i horaris a la nostra comarca en aquest mateix blog o a: signa.assemblea.cat

El dissabte es durà a terme l’acte central de tota la comarca que a Igualada, concretament a la plaça de cal Font i en horari de 17.30 a 20.30.

L’objectiu principal d’aquest acte és informar la gent sobre el dret a decidir que tenen tots els pobles i els beneficis que reportaria la independència de Catalunya als seus habitants.

Han confirmat la presència a l’acte membres d’entitats nacionals com són la sectorial d’economistes de l’anc, el col·lectiu Help Catalonia, la Fundació Catalunya entre altres experts que parlaran a nivell particular.

Emulant l’esperit de l’speaker corner de Londres i distribuïts en diferents racons, els ponents exposaran les seves raons sobre el procés d’independència. Els oients podran formular les preguntes que tinguin, aclarir dubtes i rebre aquelles respostes que necessitin de la mà de persones expertes i en un ambient de confidència.

També es donarà la paraula a aquelles persones que lliurement vulguin manifestar la seva opinió dalt l’estrada.

Acompanya l’acte la realització d’un lip dub als carrers Sant Magí plaça de cal Font dirigit pel tenor Carles Prat i la ballarina Montse Andrès amb la complicitat de la seva companyia i la col·laboració de tothom que s’hi vulgui afegir. Maria Farrés, membre de Macedònia també participarà a l’acte cantant.

Comptarem també amb la presència dels qui han exercit d’alcalde al seu municipi des de l’època de la democràcia i se sumen al procés.

En cas de pluja l’acte es durà a terme al teatre Centre Mercantil, amb accés des de la mateixa plaça cal Font

Us hi esperem!

Deixa un comentari